Font Size

Screen

Cpanel

Πολιτική Ποιότητας του εργαστηρίου

  • PDF

Όραμα του Κέντρου Περιβάλλοντος είναι να αναγνωριστεί επίσημα διεθνώς η τεχνική επάρκεια και ακεραιότητα του Εργαστηρίου του ως προς τη διενέργεια χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων νερού και τις διαδικασίες δειγματοληψίας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Περιβάλλοντος, επειδή πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεσμευόμαστε στις ακόλουθες αρχές που συνιστούν την Πολιτική Ποιότητας του εργαστηρίου:

  1. Την ανεξαρτησία της Διοίκησης και του προσωπικού του εργαστηρίου από οποιαδήποτε επιρροή, ώστε να εξασφαλίζεται η αμεροληψία και η ακεραιότητα του εργαστηρίου.
  2. Την πιστή εφαρμογή και τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17025, τους Κανονισμούς και τις υποδείξεις του Ε.ΣΥ.Δ. σχετικά με τη διενέργεια δειγματοληψίας και αναλύσεων.
  3. Τη συνεχή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες που να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της διαπίστευσης.
  4. Τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας όσον αφορά στη διεξαγωγή δειγματοληψίας και αναλύσεων και στα θέματα ποιότητας.
  5. Την εξασφάλιση ακρίβειας και επαναληψιμότητας στα αποτελέσματα αναλύσεων, με την τήρηση εσωτερικών ελέγχων ποιότητας και συμμετοχή σε προγράμματα διεργαστηριακών συγκρίσεων.
  6. Τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και εξασφάλιση των κατάλληλων εγκαταστάσεων και περιβαλλοντικών συνθηκών, για τη δειγματοληψία και τη διεξαγωγή αναλύσεων.
  7. Την αποδοτική συντήρηση, διακρίβωση ή/και επαλήθευση του εξοπλισμού.
  8. Τη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των τρεχουσών εκδόσεων των πρότυπων μεθόδων και της βιβλιογραφίας, που είναι σχετικές με το αντικείμενο δραστηριοποίησης του εργαστηρίου.
  9. Την τήρηση και τη συνεχή βελτίωση των κανόνων ασφάλειας στο εργαστήριο.
  10. Την έγκυρη αντιμετώπιση παραπόνων ή ενστάσεων βάσει τεκμηριωμένων διαδικασιών.
Η Διοίκηση του εργαστηρίου δεσμεύεται στην παροχή όλων των απαραίτητων πόρων και μέσων για την εφαρμογή της πολιτικής ποιότητας και για τη διασφάλιση της αμεροληψίας του εργαστηρίου. Επίσης, δεσμεύεται στη χρήση ορθών εργαστηριακών πρακτικών και στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας

kepe

  1o χλμ. Πτολεμαίδας - Κοζάνης

  Πτολεμαίδα 50200

  Ελλάδα

  E-mail: info@kepekozani.gr
  Tηλ: +3024630 53666
  Fax: +3024630 53666



Φόρμα επικοινωνίας






* Υποχρεωτικά πεδία
  >  Αποστολή       > reset

You are here ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Πολιτική Ποιότητας