Font Size

Screen

Cpanel

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

  • PDF

Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του Κέντρου Περιβάλλοντος είναι η διάδοση της πληροφορίας και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και, ιδιαίτερα, των νέων ανθρώπων, στα περιβαλλοντικά προβλήματα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η επιχείρησή μας είναι ανοικτή στις επισκέψεις των μαθητών. Αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν καθημερινά, κατά τις ώρες 9:00 έως 14:00, μετά από επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τη γραμματεία της επιχείρησης. Έχουμε, ήδη, φιλοξενήσει αρκετές επισκέψεις μαθητών από τα Σχολεία της περιοχής, αλλά και εμείς έχουμε επισκεφθεί Σχολεία του Νομού. Ενδεικτικά, μπορούν να αναφερθούν οι επισκέψεις του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, του 3ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης, καθώς και η δική μας επίσκεψη στο Τεχνικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής, καθώς και να παρακολουθήσουν πειράματα στο εξοπλισμένο Χημικό Εργαστήριο της επιχείρησης.

Θα χαρούμε αν επικοινωνήσουν μαζί μας, όσοι ενδιαφέρονται!

Πολιτική του Κέντρου Περιβάλλοντος αποτελεί η μετάδοση της γνώσης στους νέους επιστήμονες που φοιτούν στις Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές Σχολές και στα Ι.Ε.Κ. της χώρας, καθώς και η ευαισθητοποίησή τους στα περιβαλλοντικά θέματα.

Για το λόγο αυτό, κάθε χρόνο, η επιχείρησή μας εκπαιδεύει αρκετούς φοιτητές διάφορων σχολών (Μηχανικών Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Χημικών, Πληροφορικής, Τεχνολόγων Τροφίμων, Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας και άλλους) στον τομέα του πεδίου ενασχόλησης τους.

Όσοι φοιτητές και σπουδαστές ενδιαφέρονται να εκτελέσουν πρακτική άσκηση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της επιχείρησης.

Στοιχεία επικοινωνίας

kepe

  1o χλμ. Πτολεμαίδας - Κοζάνης

  Πτολεμαίδα 50200

  Ελλάδα

  E-mail: info@kepekozani.gr
  Tηλ: +3024630 53666
  Fax: +3024630 53666



Φόρμα επικοινωνίας






* Υποχρεωτικά πεδία
  >  Αποστολή       > reset

You are here ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Περιβαλλοντική Εκπαίδευση